Ort
Norrköping
Startdatum
7 Feb 2024
Tid
18:00-19:30
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
42394
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Öka din förmåga att vara uppmärksam och närvarande i nuet.

Har du funderat på var dina tankar och känslor kommer ifrån och hur du kan påverka dem? Eller söker du vägledning till större välbefinnande och bättre balans i livet? Då kan en kurs i mindfulness vara svaret du letat efter.

Mindfulness är en metod som används för att hantera oro och stresskänslor. Metoden kan översättas till svenskan som sinnesnärvaro. På en kurs i mindfulness får du lära dig att vara mer medveten och närvarande i nuet, hur du kan kontrollera sinnet och på så vis bli friare i hur du väljer att agera på det som händer i dina tankar, känslor och i kroppen.

Syftet med den här kursen är att inspirera och öka intresset av att ta tillvara på nuet och sätta igång en egen upptäcktsfärd för att leva sitt liv på ett så vaket, öppet och kärleksfullt sätt.

Upplägg

  • Vi träffas samma dag och tid varje vecka under fem veckor. Ev uppehåll för lov bestäms gemensamt i gruppen.
  • I lokalen finns kylskåp och mikro
  • Kaffe och te ingår i kursavgift. 

Förkunskaper

  • Inga förkunskaper krävs.

Ledare

Kursen hålls utav Evalotte Strömberg som är diplomerad coach, föreläsare och utbildare. Under sina 15 år inom dessa yrken har hon lärt sig att vara lyhörd och ödmjuk inför andra människor och livet. 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

  • Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Ort

Norrköping Medborgarskolan

Tegelängsgatan 11 B, Norrköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde