Ort
Lund
Startdatum
12 Mar 2024
Tid
17:50-18:35
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
67905
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Det är här det börjar! Älskar du att dansa, sjunga och spela teater? Kan du inte låta bli att showa? Då har du kommit rätt! På minimusikal-klasserna utvecklar vi på ett lekfullt och åldersanpassat sätt grunderna inom dans, sång och teater med målet att stärka varje deltagares självförtroende.


Här får ditt barn prova på känslan och glädjen i röra sig i takt med musiken. Vi gör enkla dansrörelser och koordinerar steg. Lättare steg kombineras med sång och lite teaterövningar.

För vem
Barnen behöver inga förkunskaper, men behöver klara sig utan medföljande vuxen.

Kursledare
Isabell Andersson

Bra att veta
Barnet ska ha fyllt sju år eller fylla inom de närmsta månaderna.
Rörelsevänliga kläder, sockiplast eller gymnastikskor/dansskor som endast används inomhus. Barnen får ej ha enbart strumpor på lektionen då det kan vara lätt att halka i dem. 

Invänta alltid din kallelse till kursen! Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, (intyg krävs). Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.

RABATT PÅ DANS-, MUSIK, SÅNG OCH TEATERKURSER (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Ort

Folkets Hus

Kiliansgatan 13, Lund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde