Ort
Linköping
Startdatum
8 Okt 2024
Tid
10:00-12:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
44694
Pris
1 800 kr

Om arrangemanget

Kom och prova olika sätt att skapa, som alla börjar med någon rolig, inspirerande slumpvis process, och slutar med ett inramningsbart konstverk.

Denna kurs arrangeras i samarbete med mgnART, och hålls i deras lokaler. Läs mer om mgnART på mgnart.se 

Innehåll

Under kursen kommer vi använda färgpennor, gouache, akvarell, akryl, gellitryck, oljepastell, träkol, blyerts och bläck. Dessutom finns möjlighet till demonstrationer av Procreate för de som är intresserade.

Varje vecka kommer vi utforska nya sätt att hitta inspiration. Vi kommer också prata om hur man övervinner rädslan att förstöra den fina, tomma sidan och olika sätta att komma igång. Du kommer få professionella tips om hur du skapar visuellt intresse och kontrollerar fokuspunkten.

I slutet av kursen kan alla konstverk som inte är inramade i stället sättas ihop till en konstnärsbok.

Upplägg

6 tillfällen Tisdagar klockan 10:00-12:00 med start 8 Oktober. Sista tillfället blir 12 November.

Kursmaterial

Material till dina illustrationer ingår i kursavgiften. Du har också 10% rabatt på hela sortimentet hos mgn ART, om du vill ta ut svängarna ännu mer, eller vill fortsätta hemma.

Kursledare

Riley Töörn är utbildad konstnär och pysselfantast från Colorado. Läs mer om Riley här www.toornthepage.com

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos mgnART och Akademibokhandeln samt 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Ort

MgnART

Ribstonvägen 2, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 800 kr

Summa: 1 800 kr

Utforska ämnesområde