Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Kristianstad
Startdatum
14 Mar 2021
Tid
16:00-16:45
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
52817
Pris
895 kr

Om arrangemanget

Mångsidigheten inom modern dans gör att det är lätt att lära sig grunder och känna dansglädje utan att ha dansat tidigare.

INNEHÅLL

Nybörjarkurs för barn som vill börja dansa den spännande och frigörande dans som modern dans är, där vi tillsammans lär oss grunderna i modern dans, bygger upp ett flow och får chansen att lära känna sin kropp. Lektionerna hade varit uppbyggda med uppvärmning, stretching, teknik, koreografi och eventuell avslappning vid vissa tillfällen.

FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper krävs

LEDARE

Julia är en duktig pedagog, det är viktigt så barnen förstår vad de ska göra så att de kan njuta av danslektion till fullo. Hennes mål med lektionerna är att barnen ska få känna samma dansglädje som hon själv känner när hon dansar och att de kan utvecklas. Konstruktiv kritik är därför viktigt i dansen just för att de ska kunna utvecklas och inte skada sig. Jula ger ofta konstruktiv kritik till hela gruppen och mer individuella och gemensamma komplimanger för att alla ska känna sig sedda. 

Då Julia läst dramapedagogik som en kurs under gymnasietiden har hon känslan för hur grupper fungerar och vad man bör samt inte bör göra för att få deltagarna att känna sig trygga.

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA

Invänta alltid kallelse, uppehåll v 13

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

 

Ort

Medborgarskolan Danssal Kristianstad

Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 895 kr

Summa: 895 kr

Utforska ett ämnesområde