Ort
Vittsjö
Startdatum
18 Apr 2023
Tid
16:20-17:05
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Jennifer Henriksson
Nummer
63161
Pris
500 kr

Om arrangemanget

På en kurs i modern dans kombinerar vi klassisk teknik med nya uttrycksformer. Modern dans är flödande och energisk.

Om kursen
En danskurs för dig som gillar eller är nyfiken på modern dans. Här lär vi oss grundtekniken i balett och använder den som bas medans vi utför en friare dans. Modern dans är för dig som gillar att dansa med mjukare rörelser samtidigt som du vill lära dig dans-teknik. Vi blandar moderna rörelser med danslek och tränar på att låta kroppen röra sig fritt. En kombination av allt roligt i dansväg.

För vem
För alla dans sugna, ingen förkunskap krävs.

Kursledaren
Jennifer har över 15-års erfarenhet som dansare, hon gick dansgymnasiet på c4 i Kristianstad och tog studenten 2015. Efter studenten flyttade hon till England där hon dansade varje dag på en av Europas största dansstudios, Pineapple Dance studio. Det tog inte lång tid innan Jennifer själv blev erbjuden att hålla klasser där.

Jennifer har under 7-års tid jobbat som danslärare runt om i England och har erfarenhet av alla åldrar och nivåer. Med stor kärlek till modern dans och street-dans, gillar hon att mixa båda när hon dansar och koreograferar.

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
- Uppehåll 9/5
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Ev. rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Medborgarhuset

Hårsjövägen 9, Vittsjö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 500 kr

Summa: 500 kr

Utforska ämnesområde