Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Uddevalla
Startdatum
7 Sep 2020
Tid
20:00-21:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
75759
Pris
1 275 kr

Om arrangemanget

Gillar du musik och dans? Modern dans är en energisk, flödande och uttrycksfull dansstil.

Innehåll
Med hjälp av dansen utvecklar du din styrka och kroppskontroll samt bygger på ditt självförtroende. Du lär dig grunderna i modern dans baserade på golv och release-teknik där flöde och musikalitet ligger i fokus. Här dansar vi både individuellt men också två och två, med lyft och tillitsövningar. Kursen består av en gemensam uppvärmning för att sedan övergå i kortare sekvenser som vi bygger upp till en längre koreografi.

Kursen omfattar 10 kurstillfällen (90 min/kurstillfälle).

För vem
Kursen vänder sig till tonåringar. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Johanna började sin utbildning vid 12 års ålder, och gick sedan på danslinjen på Sinclair. Därefter har hon dansat på sidan av jobb och utbildningar, på flera platser runt jorden. Hennes favoritstilar är modern dans, k-pop, dancehall och burlesque.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Vi dansar på sportgolv. Använd gärna mjuk och ledig klädsel. Medtag vattenflaska.

Bra att veta
Denna kurs ingår i Aktiv Ungdoms utbud, vilket gör att du automatiskt blir medlem i Aktiv Ungdom. Medlemsavgiften specificeras på första fakturan under medlemsåret och ingår i kursavgiften.

Dusch och omklädningsrum finns.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare och/eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Ort

Medborgarskolan Källdal

Almåsvägen 2, Uddevalla

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 275 kr

Summa: 1 275 kr

Utforska ett ämnesområde