Ort
Örebro
Startdatum
28 Apr 2024
Tid
13:30-15:45
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
76508
Pris
590 kr

Om arrangemanget

Har du gått vår inspirationskurs eller redan fått kläm på grunderna i att spela munspel så är det här kursen som kommer att peppa dig till att spela mer!

 

Innehåll
Har du gått vår inspirationskurs eller redan fått kläm på grunderna i att spela munspel så är det här kursen som kommer att peppa dig till att spela mer! 

Upplägg
Kursen är 1 tillfälle, 2 tim 15 min. Vi lär oss mer om  hur man jobbar med andningen, var tonerna sitter och testar på att spela olika stilar

Medtag eget munspel. Det skall vara ett diatoniskt munspel i tonart C, förslagsvis Hohner special 20. Det kostar cirka 500 kr och finns att köpa i musikaffärer men även på Clas Ohlson.

https://www.clasohlson.com/se/Munspel-Hohner-Special-20-Progressive/p/38-6594

Förkunskaper
Du bör kunna spela en enklare melodi eller testat på att kompa.  Peter kommer att anpassa lektionen. Åldersgräns 15 år

Kursledare
Kursledare är den fantastiske munspelaren Peter Edgren som är verksam i Örebro, men har också spelat med artister i hela Sverige.  Under Live at Heart var han nog den absolut mest frekventa artisten. Har man väl hört honom spela vill man ha med honom i bandet, och Peter hänger gärna på!  Missa inte detta unika tillfälle att få spela med Peter Edgren

Våra kursledare inom  Medborgarskolans genomgår en introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Ort

Medborgarskolan Örebro Fredsgatan 14

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 590 kr

Summa: 590 kr

Utforska ämnesområde