Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Musikalskolan 11 år och uppåt

Ort
Jönköping
Startdatum
3 Sep 2020
Tid
19:00-20:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Lovisa Babil
Nummer
23540
Pris
1 550 kr

Om arrangemanget

Gillar du att dansa, sjunga och stå på scen? Då är detta kursen för dig!

INNEHÅLL OCH MÅL
Denna klass riktar sig till dig som vill kombinera dans, sång och artisteri! Fokus kommer att ligga på dans, med Jazzdans och Streetdance som grund, men även sångträning, teaterövningar, samarbetsövningar och träning i scennärvaro ingår i kursen.
Målet är att tillsammans skapa och få stå på scenen i  slutet av terminen!

UPPLÄGG

Vi uppträder på Jönköpings teater i samband med dansuppvisningarna i maj.


FÖRKUNSKAPER
Alla nivåer. Det är bra om du har dansat och/eller sjungit tidigare, men alla är välkomna. Så länge man VILL kommer man långt!

KURSLEDARE

Lovisa Babil är en utbildad artist med stora kunskaper inom dans, men även inom sång och teater. Har flera års erfarenhet av att både stå på scen men också skapa produktioner. Har under den senaste tiden arbetat som koreograf och har även samarbetat med Spira, Per Brahegymnasiet och Teaterstickorna. Förutom danskunskap läggs det mycket fokus på samhörighet för hon anser att i en trygg miljö kan man tillsammans skapa något fantastiskt och utvecklas som personer. Med glädje, musik och gott ledarskap kommer dessa klasser bidra till personlig utvecklig och ökad livskvalité.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Valfria bekväma kläder. Barfota alt. dansskor/gympaskor
På Höstlovet är det ingen undervisning om inte ledaren meddelat annat.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Välkommen!

Ort

Medborgarskolan Jönköping

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 550 kr

Summa: 1 550 kr

Utforska ett ämnesområde