Ort
Malmö
Startdatum
20 Feb 2024
Tid
09:00-12:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
67432
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Är du nybliven mamma och skulle behöva lite social samvaro med andra nyblivna mammor? Nu drar vi igång en öppen bebis & föräldraverksamhet på Hang Out. Anmäl ditt intresse för att vara med från start!

Intresselista för en öppen bebis & mammagrupp

För de flesta föräldrar är det en omtumlande upplevelse att få sitt första barn. Fantastiskt men också utmattande. Många som är föräldralediga med sin bebis uttrycker en viss känsla av att bli isolerad i sitt hem. 

Nu testar vi en ny verksamhet på Hang Out. En chans för dig som är nybliven mamma att kunna ta med sin bebis och låta barnet leka i en mysig miljö, samtidigt som du får diskutera funderingar runt det nya föräldraskapet med andra i samma situation.

Vi kommer att dra igång gruppen när det kommit in tillräckligt många anmälningar. Tanken är att gruppen ses 1 gång/vecka - när man själv har lust och tid. Det kommer att vara helt gratis att använda lokalen och det finns möjlighet att värma mat, byta blöjor och ta med sig egna leksaker.

Prel datum och tid
Tisdagar mellan 09:00-12:00  
Första tillfället 20 feb (kan bli tidigare vid intresse!)

Anmäl dig här i eventet så hör vi av oss när vi fått ihop en grupp! Sprid gärna ordet till andra mammor som kan vara intresserade. 

Ort

Hang Out

Rödkullastigen 2, Malmö

Visa på karta

Utforska ämnesområde