En välsminkad kvinna döljer sitt ansikte i tröja
Föreläsning

Orkidebarnet- en föreläsning om högkänslighet med författare Charlotta Lagerberg- Thunes.

Ort
Distans
Startdatum
30 Sep 2021
Tid
18:00-20:00
Dag
Torsdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Charlotta Lagerberg Thunes
Nummer
17114
Pris
295 kr

Om arrangemanget

En föreläsning med författare Charlotta Lagerberg- Thunes baserat på boken Orkidébarn om både, högkänslighet, skam ,skuld, våra inre kritiker, sårbarhet, narcissism, självmedkänsla och hur vi kan läka och närma oss våra inre barn.

Innehåll

Baserat på boken Orkidébarnet-en föreläsning med författare Charlotta Lagerberg-Thunes om högkänslighet, skam, skuld, våra inre kritiker, sårbarhet, narcissism, självmedkänsla och hur vi kan läka och närma oss våra inre barn.

Föreläsningen tar två timmar och du kan ställa frågor under föredraget i en chatt.

 Föreläsningen är baserad på Charlottas Lagerberg-Thunes bok Orkidébarnet, som är första delen av boken om högkänsliga Lo som växer upp i en dysfunktionell familj.

• Det syns aldrig utanpå hur ett barn känner sig inuti.
• Om högkänslighet.
• Om skam och skuld, psykisk ohälsa och om mentala kränkningar och själslig smärta.


Föreläsare


Charlotta Lagerberg-Thunes är författare, föreläsare och beteendevetare och har skrivit barnböckerna om Popcornmannen Poppe. Tidigare verk är Bara för din skull och hon är medförfattare i boken Boosta din business. Charlotta har fått flera utmärkelser, dels från Sveriges Författarfond, dels från Sveriges Läromedelsförfattares förbund SLFF samt ett utanförskapspris som eldsjäl genom Skandiastiftelsen Idéer för livet.Bra att veta

Föreläsningen tar två timmar och du kan ställa frågor under föredraget i en chatt.
Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din bokning.

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.

 

 

Pris

Deltagaravgift: 295 kr

Summa: 295 kr

Utforska ett ämnesområde