Kurs

Poledance Nivå 3 från 14 år

Ort
Jönköping
Startdatum
19 Jan 2022
Tid
18:30-20:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
30022
Pris
1 350 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

POLEDANCE NIVÅ 3 FÖR UNGDOM/VUXEN från 14 år

INNEHÅLL OCH MÅL
Poledance är en dansform som kombinerar rörelser med akrobatik. Poledance har de senaste åren ökat i popularitet världen över och här jobbar du med styrka, flexibilitet och uthållighet, i kombination med dansrörelser till musik. (Kursen är från 14 år.)

UPPLÄGG
Under kursen jobbar vi med figurer och kombinationer på avanceringsnivå 3, som motsvarar mellanavancerad nivå. Vi kombinerar figurer med dansövningar på golvet samt inkluderar uppvärmning, rörlighetsövningar och ibland en styrkedel i varje pass. Vid full klass delar två elever på en stång, då ni alternerar övningarna och hjälper till med att titta på varandras teknik.

FÖRKUNSKAPER
Den här kursen är för dig som är på avanceringsnivå 3 och har passerat nivå 2 i poledance. Du bör vara bekväm med övningar som bl a Climb, Figurehead, Layback samt bekant med Invert.KURSLEDARE
Liga Krumina

Liga har gått Pole dance utbildning på Dancing Queen i Stockholm men har flyttat hit till Jönköping och vi har nu glädjen att hälsa henne välkommen hit till oss på Medborgarskolan
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Här är Ligas egen presentation av sig själv :

I am Latvian with a strong English accent. I fell in love with the pole in May 2017 when I started my pole journey in Studio DQ in Stockholm. It challenged me not only physically, but also mentally. I learned to trust my body with moves and it amazed me what it can do. To keep up the training I went to different pole studios around the world as that time I was working as a long haul flight attendant. I have always been into sports and dance from a young age, which lead me to work as a Personal Trainer for 6 years in London. I believe movement is the best therapy for body and mind, and it comes in all forms, shapes and sizes."KURSMATERIAL
Poledance-kläder är optimalt, så du kan testa alla övningar och får bra grepp mot stången.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan, så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms, då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande. Eventuell avbokning måste ske innan första kurstillfället då detta är en fortsättningsklass annars debiteras du full avgift.

Välkommen!

 

Medborgarskolan följer aktivt utvecklingen gällande covid-19. Vi följer rekommendationer och direktiv från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Läs mer här : https://www.medborgarskolan.se/kampanjer-och-koncept/coronavirus-covid-19-medborgarskolans-rekommendationer/

 

Ort

Medborgarskolan Jönköping DANSSALAR

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 350 kr

Summa: 1 350 kr

Utforska ett ämnesområde