Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Poledance Nivå 4 från 14 år

Ort
Jönköping
Startdatum
25 Feb 2021
Tid
18:45-20:15
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Johanna Nauwelaertz de Agé
Nummer
26759
Pris
1 600 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

POLEDANCE NIVÅ 4 FÖR UNGDOM/VUXEN från 14 år

INNEHÅLL OCH MÅL

Poledance är en dansform som kombinerar rörelser med akrobatik. Poledance har de senaste åren ökat i popularitet världen över och här jobbar du med styrka, flexibilitet och uthållighet, i kombination med dansrörelser till musik. (Kursen är från 14 år.)

UPPLÄGG

Under kursen jobbar vi med figurer och kombinationer på avanceringsnivå 4, som motsvarar avancerad nivå. Vi kombinerar figurer med dansövningar på golvet samt inkluderar uppvärmning, rörlighetsövningar och ibland en styrkedel i varje pass. Vid full klass delar två elever på en stång, då ni alternerar övningarna och hjälper till med att titta på varandras teknik.

FÖRKUNSKAPER

Den här kursen är för dig som är på avanceringsnivå 4 och tidigare gått minst två omgångar av nivå 3. Klassen inkluderar tyngre övningar i längre kombinationer och du bör vara bekväm med Climb/Side Climb i roterande, Invert, Jasmine, Inverted Crucifix och Inside/Outside leg hang.

KURSLEDARE

Johanna N. de Agé har ett stort intresse för träning och hälsa. Hon har utövat kampsport under 6 år, utbildat sig inom fysiologi och anatomi och de senaste 10 åren tränat Poledance och Crossfit.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling. KURSMATERIAL Poledance-kläder är optimalt, så du kan testa alla övningar och får bra grepp mot stången.

BRA ATT VETA

Dusch och omklädningsrum finns. Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan, så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via SMS, då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!

Anmälan är bindande. Ev. avbokning måste ske innan första kurstillfället annars debiteras du full avgift. Välkommen!

Se bilder på ledare och deltagare i lyra och poledance:

https://www.instagram.com/aerialdancejkpg/

ANPASSNINGAR EFTER CORONAPANDEMIN
Utefter rådande läge har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser .Vi försöker att minska smittspridning genom att bland annat desinficera tagytor i våra lokaler. Vi ber också deltagare att inte i onödan vistas väntande i våra lokaler så att vi minimerar samlingar. Vi ber dig att följa myndigheternas rekommendationer kring t ex handtvätt; tvätta gärna händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning.
I det fall som myndigheterna skulle begränsa möjligheten till att hålla vanlig klassrumsundervisning kommer kursen att hållas på distans via en mötesplattform, alternativt får du en rekommendation på annan möjlighet att följa samma kurs. Du får all info du behöver inför distansundervisning i förekommande fall.

Ort

Medborgarskolan Jönköping DANSSALAR

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 600 kr

Summa: 1 600 kr

Utforska ett ämnesområde