Ort
Kristianstad
Startdatum
9 Jan 2024
Tid
18:00-19:00
Dag
Tisdag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
66620
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Poledance är en sport som kombinerar dans och akrobatik. Sporten har under de senaste åren utvecklats och ökat i popularitet världen över. Här har vi kul samtidigt som vi blir starka, flexibla och uthålliga.

Om kursen
Lektionerna innehåller atletiska övningar som klättring, spins och olika typer av trix uppe på stängerna då både vilja och envishet kommer att krävas. Koreografi till musik kommer även ingå. Varje pass inleds med 15 minuter uppvärmning och styrkeövningar för att minimera skaderisk och för att utvecklas som dansare.

För vem
Denna nivå kräver inga förkunskaper. Enbart viljan att lära sig! Passen är anpassade till olika nivåer där eleven får tillgång till maximal utveckling.

Kursledaren
Linnéa Henningsen är utbildad dansartist vid Lunds dans- och musikalgymnasium och har även studerat på Broadway Dance center i New York. Hon är Lic. personlig tränare och har undervisat både barn, ungdomar och vuxna inom olika dansstilar sedan 2010. 

Poledance har hon tränat själv till och från sedan 2016, men 2021 blev det hennes huvudsakliga träning med minst 4 timmar i veckan. För att utvecklas maximalt går hon själv klasser regelbundet för flera olika instruktörer/lärare.

Bra att veta
Korta shorts är en fördel så att man inte glider av stången, annars valfri klädsel man kan röra sig i. Det kan förkomma att musik spelas från andra delar av gymmet så det hörs in lokalen ni befinner i er.

- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Revive Kristianstad

Industrigatan 41, Kristianstad

Visa på karta

Utforska ämnesområde