Ort
Falun
Startdatum
2 Jul 2024
Tid
17:30-19:00
Dag
Tisdag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
81603
Pris
350 kr

Om arrangemanget

Vill du upptäcka en ny och spännande form av träning?

Poledance är ett utmärkt sätt att förbättra din styrka, balans och flexibilitet, det är också en utmärkt väg att minska stress och öka ditt självförtroende. Både roligt och utmanande! En unik form av träning som tros ha sin grund från akrobatikvarianten kinesisk påle, känd från kinesiska cirkusar men som har utvecklats till en modern och effektiv form av tränning.

Innehåll

Vi ses vid ett tillfälle i Yogini Pole´s dansstudio på Främbyvägen 20 i Falun. En intensivkurs där vi går igenom de mest grundläggande övningarna för att du ska få en bra start att jobba vidare med.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Den här kursen riktar sig mot dig som är nybörjare. Men det gör heller inget om du utövat Pole Dance förut. 

Träningskläder

Klä dig i bekväma träningskläder, exempelvis shorts eller tights och t-shirt eller linne är att föredra. Tänk på att inte använda lotion eller hudkräm samma dag. Vi rekommenderar att du är barfota eller har strumporna på dig.

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss

Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Kontakta oss via hej.mitt@medborgarskolan.se så hjälper vi dig. 

Kursledare

Ledarna inom Poledance ingår i den Falunbaserade dansföreningen Yogini Pole. Vill du veta mer om föreningen så besök deras Instagram här!

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart. 
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta Alexander Högbom på 0727291691 eller alexander.hogbom@medborgarskolan.se
  • OBS! Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Dansstudion

Främbyvägen 20, Falun

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 350 kr

Summa: 350 kr

Utforska ämnesområde