Ort
Kristianstad
Startdatum
10 Apr 2022
Tid
10:00-11:30
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
56514
Pris
295 kr

Om arrangemanget

Poledance är en sport som kombinerar dans och akrobatik. Sporten har under de senaste åren utvecklats och ökat i popularitet världen över. Här har vi kul samtidigt som vi blir starka, flexibla och uthålliga. Passen är anpassade till olika nivåer där eleven får tillgång till maximal utveckling.

Om workshopen
Spin pole inleds med uppvärmning, sedan går ledaren igenom hur man kontrollerar och maximerar ett spin. Workshopen innehåller vissa trix och positioner så som fireman, front and back knee hook, bird in a cage och chair spin. Detta följs av ett freestylenummer och nedvarvning.

För vem
För alla, ingen erfarenhet krävs.

Kursledaren
Sarah Chauvel kommer från Frankrike och upptäckte poledance i Vancuver, Canada 2017. Sedan dess har det varit hennes stora passion. Sarah är engagerad och kommer se till att du får en fantastisk upplevelse i poledancerummet.

Bra att veta
Workshopen är på engelska

- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.
Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Revive Kristianstad

Industrigatan 41, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 295 kr

Summa: 295 kr

Utforska ett ämnesområde