Ort
Lund
Startdatum
7 Feb 2022
Tid
19:00-20:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Sabina Bokhari Irminger
Nummer
55877
Pris
1 150 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Detta är klassen för dig som älskar att dansa och vill få upp flåset. Högt tempo varvas med teknik. Vi mixar olika musik- och dansstilar (såsom bollywood, jazzdans, flamenco, salsa och broadway mm). Fokus ligger på dansglädje och tekniken kommer på köpet.

Under kursens gång arbetar vi med grundläggande dansövningar som är till för att förbättra din balans, styrka, kroppshållning, smidighet och kondition.

FÖR VEM
Det krävs inga förkunskaper! Kursen passar både dig som är nybörjare och dig som dansat tidigare.  Kursen är på en grundläggande nivå och anpassas efter deltagaren.

KURSLEDARE
Sabina Bokhari Irminger
Sabina började att dansa vid tre och ett halvt års ålder i Madrid, Spanien. Hon har sedan dess provat på en mängd olika dansstilar såsom showdance, artistic dance, Malmöflickorna, jazzdans, balett, salsa och orientalisk dans. Sabina har undervisat på Medborgarskolan sedan 2003. Sabina sätter stor fokus på att alla deltagare ska utvecklas inom dansen och tycker att disciplin, tillsammans med roligt lärande, är viktigt. Med hennes alltid glada humör, stora tålamod och ändlösa energi går du alltid hem med nya färdigheter, inspiration och ett leende på läpparna.
Sabina låter sina klasser inspireras av många olika dansstilar och sätter stor fokus på omväxling och dansglädje!

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Obs! Preliminärt startdatum - invänta alltid din kallelse till kursen eller följ den här på webben där vi hela tiden uppdaterar med nya startdatum om en kurs blir framflyttad i tid!
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, (intyg krävs). Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.Obs! Begränsat med omklädningsmöjligheter, kom gärna ombytt. Det finns ingen dusch.

RABATT PÅ DANSKURSER
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Ort

Medborgarskolan - Kultur

Bangatan 10 A (en trappa ner), Lund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 150 kr

Summa: 1 150 kr

Utforska ett ämnesområde