Rödhårig kvinna dansar i förgrunden
Kurs

Prova på dans! - "Rueda Switch" Salsa

Ort
Lund
Startdatum
18 Sep 2022
Tid
17:00-17:45
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
14 st
Nummer
60327
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Kom och prova på att dansa "Rueda Switch" Salsa. Prova-på tillfällena är kostnadsfria men anmälan krävs. Välkomna till Medborgarskolan på Bangatan 10 i Lund.

För vem?
Förkunskaper om krävs: Grunderna kring "följa" samt "leda".

Material
Inomhusskor (eller utan)

Ledare
Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Bra att veta
Föreläsningen gäller ett föreläsningstillfälle.

Anmälan
Ta del av köpevillkoren innan du anmäler dig. När kursen fått tillräckligt med anmälningar får du en kallelse med faktura via posten eller e-post. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.
• Anmälan är bindande.
• Kursens startdatum är preliminärt.
• Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans.

Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Ort

Medborgarskolan - Kultur

Bangatan 10 A (en trappa ner), Lund

Visa på karta

Utforska ämnesområde