Ort
Uppsala
Antal tillfällen
1 st
Nummer
80679
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Planerar ert företag efter en unik och underhållande teambuilding/aktivitet? Eller kanske är ni en grupp vänner som önskar en kreativ och ovanlig möhippa, svensexa eller bara en AW med en twist? Oavsett så är keramik och drejning den perfekta aktiviteten i vår ultimata keramikverkstad.

Skicka in intresseanmälan så kontaktar vi er. Intresseanmälan är inte bindande. 

Vad erbjuder vi?
Att hålla på med keramik är både roligt och kreativt! Hos oss får du lära dig hela processen från lera till färdigt glaserat föremål. Du kan utforska olika former, tekniker och färgval under ledning av våra erfarna kursledare. Släpp loss skaparglädjen med oss tillsammans med dina kollegor och vänner.

För vem?
Att arbeta med lera är ett av de äldsta uttrycken för mänskligt skapande. Det här är en perfekt aktivitet för grupper som vill testa något annorlunda tillsammans. Vi vågar lova att ni kommer uppleva många skratt tillsammans då ni tummar, drejar och kavlar. Det fina med upplevelsen är att alla dessutom får skapa något eget som består.

Innehåll
Våra erfarna ledare ser till att  alla, oavsett tidigare erfarenhet, oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren, får ett par timmars teambuilding och en kul stund tillsammans. 

Upplägg
Aktiviteten pågår cirka 3 timmar. Varje deltagare får upp till 2 kg lera som ingår i priset. För att varje deltagare ska kunna ta hem sina konstverk besiktigar och glaserar vi efter respektive persons önskemål, så att ni vid ett senare tillfälle kan komma och hämta era färdiga alster.

Pris
Minst 8 deltagare a´ 650 kr per person. Vid större eller mindre sällskap tas offert fram efter önskemål. 

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan erbjuder olika kurser i keramik och drejning både för vuxna och barn. Vi har även ett stort utbud inom andra hantverkskurser, läs mer på www.medborgarskolan.se  eller kontakta oss så försöker vi hjälpa dig att hitta något som passar.

Bra att veta
Bär oömma kläder och skor, och tänk på att det är svårt att hantera lera med långa naglar och smycken.
Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen
I vår lokal finns kylskåp och mikro. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Visste du att?
Medborgarskolan Uppsala är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

I den anrika tegelbyggnaden på Ekeby Bruk finner du Medborgarskolans Hantverkscentrum. Här får du chansen att skapa med lera i vår fantastiska keramikverkstad, precis som konstnärerna för Upsala-Ekeby gjorde fram till 1970-talet. Välkommen till en plats full av historia och lustfyllt lärande!

Ort

Ekeby Bruk 4G

Ekeby Bruk, Uppsala

Visa på karta

Relaterade artiklar

Konst och hantverk

Rik på keramik

Alla som någon gång har stått bredvid och sett på när någon drejar vet hur enkelt, smidigt och tillfredsställande det ser ut. Tar man sedan chansen att prova sa...

31 oktober 2023
Läs vidare om "Rik på keramik"
Konst och hantverk

Kreativt med lera för hela familjen

Familjen Syrstad från Åsa skippade utlandsresan och bokade en familjekurs i keramik på Medborgarskolan i stället – ett perfekt sätt att tillbringa en sommarveck...

1 mars 2023
Läs vidare om "Kreativt med lera för hela familjen"

Utforska ämnesområde