Ort
Karlstad
Startdatum
15 Okt 2023
Tid
10:00-10:45
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
74314
Pris
0 kr

Om arrangemanget

En kraftfull och dynamisk yoga som hjälper dig både med att stärka det fysiska och emotionella, samt få djupa insikter om vem du verkligen är innerst inne. Med hjälp av olika fysiska positioner och andningstekniker, mantran och meditationer får du hjälp med att skapa balans i ditt liv och få bättre hälsa.

Innehåll

Kundaliniyoga är ett system för att integrera kropp, själ och intellekt. Kundalini betyder livskraft. Kundalini är en yogaform för människan i vardagen. Med kraftfulla andningsövningar och dynamiska rörelser vitaliseras och samkörs immunförsvar och nervsystem. Ditt inre fokus står i centrum, lyssna på kroppens behov. Kursen innehåller fysiska yogaövningar, andningsövningar, avspänningstekniker mm.

Upplägg

Uppvärmning, kria, avslappning och meditation

Förkunskaper

Här krävs inga förkunskaper. Kundaliniyogan passar alla människor. Oavsett ens ålder och fysiska förutsättningar!

Kursledare

Dima Braidy är en positiv och nyfiken person som är intresserad av livets stora frågor. Genom kundaliniyogan och meditationen har hon fått redskap att se världen med lugnare och klarare ögon, vilket har gett henne både mod, styrka och klarhet när livet kräver det. Att bli vigare och starkare genom att praktisera yogan är en bonus. Kundaliniyoga är ett fantastiskt redskap som hon gärna vill dela med sig av. 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Klä dig i bekväma kläder som inte sitter åt och bara fötter eller strumpor. Vi har både yogamatta samt filt för dig. Vill du tar du med eget.

Bra att veta

Passet är kostnadsfritt,  men anmäler du dig och inte kommer du debiteras 150 kr. 

Ort

Medborgarskolan Herrhagen

Vasagatan 8, Karlstad

Visa på karta

Utforska ämnesområde