Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Kristianstad
Startdatum
3 Okt 2020
Tid
10:00-10:45
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Liv Lejondotter
Nummer
44462
Pris
395 kr

Om arrangemanget

Qigong bygger på en flera tusen år gammal kinesisk visdomslära om välbefinnande. Vår ledare Liv brinner för att lära ut qigong till människor i alla åldrar.

INNEHÅLL

Vi utgår från Smiling Heart qigong och namnet avslöjar en del av innehållet. Rörelserna är harmoniserande för både kropp och knopp, med en härlig inspiration från både djur och natur. Här blir bland annat din koordination bättre, likaså din koncentration, men det bästa av allt är ändå att den får ditt hjärta att le lite extra! Till denna kursen är såklart både killar och tjejer varmt välkomna!

LEDARE

Liv Lejondotter är utbildad i Traditionell kinesisk medicin (TCM) och har även studerat till qigong- och meditationsinstruktör hos en synnerligen professionell lärare. Livs optimistiska förhållningssätt till livet smittar lätt av sig på andra, hon ser potentialen i alla och är en inkännande person som ser individens behov och förmåga. Samtidigt som hon är metodisk, tydlig och kommunikativ.

Livs förhoppning är att kunna ge ditt barn både en rolig och unik upplevelse - Välkommen.

FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper krävs.

UPPLÄGG
5 tillfällen med ev förlängning.

BRA ATT VETA
Avvakta kallelse i posten!

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

 

Ort

Medborgarskolan Danssal Kristianstad

Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 395 kr

Summa: 395 kr

Utforska ett ämnesområde