Ort
Örebro
Startdatum
13 Sep 2022
Tid
17:00-18:15
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Carinne Lancereau
Nummer
58809
Pris
1 750 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Restorative yoga är en meditativ och terapeutisk form av yoga som handlar om att slappna av och skapa återhämtning, fysiskt, mentalt och själsligt. Det engelska ordet restorative betyder återhämtande.

Restorative Yoga är en specifik form av yoga med avsikten att genom utvalda tekniker samt mjuka och avslappnande positioner ge kropp och sinne maximal avlastning.

Innehåll
Uppvärmning i form av solhälsningar, stående och sittande positioner. Avslutar passet med avslappning.

Upplägg
Kursen har 10 tillfällen, 1 tillfälle/vecka. Vi erbjuder ett gratis prova på-tillfälle den 25 januari. Föranmälan krävs!

Förkunskaper
Här krävs inga förkunskaper.

Kursledare
Carinne Lancereau är internationellt certifierad lärare i Ashtangayoga. Certifiering och utbildning genomfördes på It’s Yoga Stockholm under 2015-2016. Hon började med Ashtanga yoga 2004 för att minska sina höftbesvär och för att stärka sin klassiska balett som hon har undervisat i ca 20 år, bla. på Marie Kühlers showdansskola Entré. Carinne började praktisera Ashtanga yoga hos Ann Marie Earey. De senaste åren har Jeanette Kroona gett henne ny inspiration för att komma dit hon är idag. Sedan hösten 2016 öppnade Carinne sin egen yogastudio Yoga & Jag. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Klä dig i bekväma träningskläder och gärna barfota. Medtag gärna egen yogamatta, filt och liten handduk. Vid behov finns mattor att låna. Vi har omklädningsrum med duschmöjligheter.

Kursen äger rum i lokalen Yoga & jag Företagarnas Hus, Köpmangatan 23-25 (bakom Krämaren)

Friskvårdsbidrag
Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Yoga & Jag, portkod 8123

Köpmangatan 23-25, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 750 kr

Summa: 1 750 kr

Utforska ämnesområde