Ort
Stockholm
Startdatum
22 Okt 2024
Tid
18:00-20:30
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Paula Ternström
Nummer
55671
Pris
1 790 kr

Om arrangemanget

Innehåll och upplägg

Här får du redskap för att bli tydlig i din kommunikation, bli klar över vad du vill säga och framföra det du vill ha sagt. Du kommer också att få en ökad förståelse för vad du själv påverkas av, och hur du kan påverka andra.
Teori och praktik utvecklade inom modern retorik varvas i övningar där du övar på att kommunicera vad du vill ha sagt, argumentera för din sak, och förhandla med framgång.

Förkunskaper

Du behöver inte ha några förkunskaper, nivån anpassas efter deltagarna. Din utveckling är individuell, och bygger på dina erfarenheter och din personlighe

Kursledare

Paula Ternström har lång erfarenhet som kursledare och kommunikatör. Hon har sin utbildning inom retorik bland annat från Stockholms universitet och IHR, men är också utbildad i marknadskommunikation, pedagogik och socialantropologi. Kombinationen med hennes erfarenheter som skådespelare har försett henne med verktyg som gjort henne till en eftertraktad pedagog inom retorik och kommunikation.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial

Du behöver inte köpa någon kursbok, det material vi använder får du av din kursledare.

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus.se och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 790 kr

Summa: 1 790 kr

Utforska ämnesområde