Ort
Uppsala
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Svitlana Kuchynska
Nummer
75125
Pris
6 500 kr

Om arrangemanget

Ryssland är med sin väldiga landmassa från Östersjön till Stilla havet världens största land. Rysslands huvudstad Moskva har hela 12 miljoner invånare, med välkända platser och byggnader som Röda torget och Vasilijkatedralen med sina berömda kupoler. Stadens tunnelbana är världskänd för sina konstnärliga utsmyckningar, med detaljer som kristallkronor och mosaiker. Ryska är ett av de största och mest inflytelserika språken i världen, med över 250 miljoner talare. Ryska är också ett viktigt kulturspråk som öppnar dörrar österut! Добро пожаловать!

Innehåll
Individuell undervisning i ryska för dig som behöver konversationsträning, läxhjälp eller som vill damma av gamla kunskaper. Finslipa ryska inför en resa eller konferens! Kursen passar även dig som är helt nybörjare och vill lära dig grunderna.
Undervisningen och upplägget anpassas efter dina önskemål och behov för att du ska få ut maximalt av dina enskilda lektioner.

Upplägg
Kursen omfattar 45 minuter x 10 kurstillfälle, det finns även möjlighet att ta dubbla lektioner. Tillsammans med kursledaren läggs en passande arbetsplan upp för att tillgodose dina önskemål. Start, dag och tid bestäms i samråd med ledaren och administrationen. Efter avslutad kurs erbjuder vi möjlighet att boka fler lektioner för att fortsätta inlärningen. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans ledaren vid första lektionen.

Förkunskaper
Kursen passar både dig som kommit i kontakt med språket tidigare och dig som är helt nybörjare.

Kursledare
Alla våra kursledare i ryska har ryska som modersmål med erfarenhet av vuxenundervisning i Sverige. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Vilket material som används bestäms vid första tillfället. Detta för att undervisningen ska bli så individuellt anpassad som möjligt. Eventuell kursbok ingår inte kursavgiften.

Bra att veta
I våra lokaler finns både kylskåp och mikro, så det går bra att ta med egen lunch om så önskas. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

Skriv gärna i meddelande rutan om du har några önskemål om dag eller tid.

Om fakturan skall skickas till din arbetsgivare eller ditt företag, vänligen meddela detta vid anmälan.

Ring för mer information 010-15 75 200 eller mejla malardalen@medborgarskolan.se angående dina önskemål om innehåll, startdatum och tid. 

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång

Ort

Medborgarskolan Uppsala (Bergsbrunnagatan)

Bergsbrunnagatan 20, Uppsala

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 6 500 kr

Summa: 6 500 kr

Utforska ämnesområde