Ort
Jönköping
Startdatum
5 Sep 2024
Tid
18:00-19:00
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Monica Bardoczi
Nummer
44457
Pris
1 400 kr

Om arrangemanget

Salsa Footwork Medel Steg 1

Innehåll

Salsa footwork är ett komplement till parsalsan där vi jobbar med koordination och rytmik. Här går vi igenom teknik för salsasteget, armar, höfter, axlar, torso, kroppshållning, body rolls och att röra oss smidigt och kvinnligt. Vi övar på rörelserna i salsa genom stegkombinationer, så kallade shines, som vi sedan lägger ihop i slutet av varje lektion.

Lektionerna sker enlig Fernando Sosa´s undervisningsmetod.

Förkunskaper

Alla över 18 år är välkomna!

Du bör ha dansat Salsa minst 3 år eller gått nybörjare steg 1,2,3 då detta är en fortsättningskurs.

Vi välkomnar både killar och tjejer. 

Kursledare: Monica Bardoczi

Monica har en enorm passion för dans och har haft det i hela sitt liv och då framför allt till salsan. Under tonåren har hon dansat jazzdans, modern dans och balett. Hon deltar årligen på en av Sveriges stora salsakongresser där internationellt erkända dansare undervisar och därifrån får hon sin inspiration till sin styling. Under våren 2020 har Monica genomgått en utbildning för Fernando Sosa via World mastery. 

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.Kursmaterial

Bekväma och lediga kläder som går bra att dansa i. Vill man kunna snurra utan problem så rekommenderar vi skor med glidvänlig sula.

EJ uteskor då det skadar dansgolvet.

 

Välkommen till oss

Lektionerna hålls i Medborgarskolans danslokal på Kämpevägen 35 i Jönköping.

Dusch och omklädningsrum finns.

 

Bra att veta

Se till att du vid anmälan alltid uppger mail och mobilnummer så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktigt information. Blir en lektion exempelvis inställd informerar vi dig om detta via sms.

Under loven är det ingen undervisning om inte kursledaren meddelar annat. Skulle en lektion behöva ställas in exempelvis pga. sjukdom kan detta komma att tas igen under lovet om ledaren väljer det.

 

Vi reserverar oss för att startdatum kan komma att ändras, alternativt att kursen ej kan starta pga. för få anmälda deltagare.

Kallelse skickas alltid ut innan kursstart via e-post eller vanligt post.

Du är välkommen att prova första tillfället, du behöver fortfarande göra en anmälan till kursen. Vill du inte fortsätta efter första tillfället, kontakta Medborgarskolan innan andra kurstillfället så får du kostnadsfritt avanmäla dig från kursen, annars debiteras hela kursavgiften.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. 

 

Länk till allmänna villkor: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

 

Välkommen!

Ort

Medborgarskolan Jönköping Danssalar

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 400 kr

Summa: 1 400 kr

Utforska ämnesområde