Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Rödhårig kvinna dansar i förgrunden
Kurs

Salsa Nama Nybörjare/ fortsättning

Ort
Jönköping
Startdatum
23 Feb 2021
Tid
20:00-21:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Monica Bardoczi
Nummer
26186
Pris
1 250 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Salsa Nama nybörjare / fortsättning

INNEHÅLL OCH MÅL

I Salsa Nama jobbar vi med improvisation av basstegen i salsan och hur vi kan använda detta inom socialdans. Vi analyserar musiken och dess olika sekvenser och hur vi kan använda stegen för att göra ett djupare intryck när vi dansar. En del av stegsekvenserna som vi går igenom kommer att likna koreografier utan att dom  egentligen är just detta, utan det är sättet vi utför stegsekvenserna på som kommer se koreografiskt ut. I denna kurs kommer vi att blanda stilar som kubansk salsa, LA, Sosa Style, Mambo, ON 1, On 2. 


FÖRKUNSKAPER


Alla över 18 år är välkomna.
SalsaNama är en kompletterings kurs för alla som dansar salsa.


KURSLEDARE
Monica Bardoczi
Monica har en enorm passion för dans och har haft det i hela sitt liv och då framför allt till salsan. Under tonåren har hon dansat jazzdans, modern dans och balett. Hon deltar årligen på en av Sveriges stora salsakongresser där internationellt erkända dansare undervisar och därifrån får hon sin inspiration till sin styling. Under våren 2020 har Monica genomgått en utbildning för Fernando Sosa via World mastery. 

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Bekväma och lediga kläder som går bra att dansa i. Vill man kunna snurra utan problem så rekommenderar vi skor med glidvänlig sula. EJ ute skor då det skadar dansgolvet.
Dusch och omklädningsrum finns.
På Sportlov och Påsklov är det ingen undervisning om inte ledaren har meddelat annat.

Om vi kan ha en uppvisning vårterminen 2021 så är den på Jönköpings teater söndag den 9/5 och genrep är på lördagen den 8/5. Information kommer i god tid om när biljetter släpps och hur många det kan köpas per elev. Biljetter köps via www.jkpg.com

Ledaren och elever i denna klass väljer tillsammans om de ska vara med på uppvisningen.


Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig information. Blir en lektion inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer.

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Eventuell avbokning måste ske innan andra kurs tillfället annars debiteras du full avgift.

Välkommen!

ANPASSNINGAR EFTER CORONAPANDEMIN
Utefter rådande läge har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser .Vi försöker att minska smittspridning genom att bland annat desinficera tagytor i våra lokaler. Vi ber också deltagare att inte i onödan vistas väntande i våra lokaler så att vi minimerar samlingar. Vi ber dig att följa myndigheternas rekommendationer kring t ex handtvätt; tvätta gärna händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning.
I det fall som myndigheterna skulle begränsa möjligheten till att hålla vanlig klassrumsundervisning kommer kursen att hållas på distans via en mötesplattform, alternativt får du en rekommendation på annan möjlighet att följa samma kurs. Du får all info du behöver inför distansundervisning i förekommande fall.

Ort

Medborgarskolan Jönköping DANSSALAR

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 250 kr

Summa: 1 250 kr

Utforska ett ämnesområde