Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Salsa - nybörjare - gratis prova på

Ort
Lund
Startdatum
29 Aug 2019
Tid
17:00-17:55
Dag
Torsdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Roberto Estrada Sanchez
Nummer
38557
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Salsa gör dig glad! Lär dig dansa salsa till de medryckande tonerna och upplev ren dansglädje!

Salsa är en mix av informella dansstilar med rötter i Karibien, Latin- och Nordamerika, bland annat mambo, merengue och andra typiska kubanska danser. Salsamusiken har precis som dansen, starka influenser från Afrika. Salsa är en flirtig och sensuell pardans, men det finns även solosteg och några former av gruppdanser där paren byter partner under dansen.

Detta är en gratis prova på klass. Obs! Föranmälan krävs.

INNEHÅLL OCH MÅL
Teknikträning och kombinationer (vueltas)

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
ROBERTO ESTRADA är kursledare. Han är utbildad lärare och dansare i modern dans på Escuela Nacional de Arte i Havana, Kuba, och har arbetat som danspedagog och koreograf i Centralamerika. Sedan många år tillbaka leder han olika pass, kurser och workshops i bl a latinska rytmer, traditionella danser och pilates.

Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram som är anpassad för vuxenutbildning. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Detta är en gratis prova på klass. Obs! Föranmälan krävs.
Obs! Preliminärt startdatum - invänta alltid din kallelse till kursen eller följ den här på webben där vi hela tiden uppdaterar med nya startdatum om en kurs blir framflyttad i tid!


RABATT PÅ DANSKURSER
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus..
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial


.

Ort

Medborgarskolan

Fabriksgatan 2, Vån 4, Lund

Visa på karta

Utforska ett ämnesområde