Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Salsa nybörjare i samarbete med Dance First

Ort
Karlstad
Startdatum
30 Jan 2020
Tid
17:30-18:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
43432
Pris
1 500 kr

Om arrangemanget

Denna kurs riktar sig till dig som aldrig tagit ett salsasteg förut och till dig som vill repetera grunderna. I samarbete med DanceFirst erbjuder vi nu Salsa. Dansen har under åren huvudsakligen utvecklats i två grenar LA Salsa och Kubansk Salsa. Vi kommer att fokusera på LA som är en mycket populär och elegant Salsa. Ta chansen att lära dig en av landets snabbast växande danser – Salsa. I samarbete med DanceFirst erbjuder vi nu salsa för nybörjare. Efter kursen kommer du att känna dig bekväm på socialdansgolvet och kunna ta del av Karlstads växande utbud av dans.

Innehåll
Vi kommer att anpassa nivån så att alla får utmana sig utifrån sina förkunskaper. Utöver olika turer kommer vi att arbeta med föra-följa-teknik, hållning, musikalitet m.m. Allt för att du ska få möjlighet att ta din dans till en ny nivå.

Upplägg
Kursen genomförs i jämna par. Meddela vid anmälan din danspartner. Vid enskild anmälan ges köplats tills nästa enskilda anmälan inkommer.
Kursen hålls 1 gång i veckan, samma dag och tid. Varje tillfälle är 60 min.

Förkunskaper
Kursen vänder sig till dig som är nybörjare.

Kursledare
Kursledare Anna och Rickard brinner för dans och vill att fler ska upptäcka vilken glädje och gemenskap den rymmer. Båda har undervisat vid dansskolor i Örebro. Båda uppskattar den intensitet och glädje som Salsan erbjuder. Rickard har sedan tidigare flera pallplatser i SM samt tävlat på europanivå.

Kursmaterial
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
När kursen är klar så erbjuder vi fortsättningskurs nästföljande termin där tempot ökas och mer avancerade steg gås igenom.

Bra att veta
Paranmälningar prioriteras. Vill du anmäla dig utan danspartner, ber vi dig kontakta oss så skriver vi upp dig på vår lista. Vi försöker sedan finna danspartners till så många det är möjligt.

Vi reserverar oss för prisändringar.

 

 
 

Ort

Medborgarskolan Karlstad Herrhagen

Vasagatan 8, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 500 kr

Summa: 1 500 kr

Utforska ett ämnesområde