Rödhårig kvinna dansar i förgrunden
Kurs

Salsa Sällskapsdans Pardans Nybörjare

Ort
Karlstad
Startdatum
30 Jan 2022
Tid
17:15-18:45
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Viviana Rojas
Nummer
55346
Pris
1 450 kr

Om arrangemanget

Salsa är en av de mest populära danserna just nu. Musiken andas latinamerikansk värme och stegen tillsammans med de mjuka rörelserna tar fram det sensuella i dansen.

Innehåll
Grundsteg i salsa
Förståelse för skillnaden mellan de manliga och kvinnliga stegen
Kropp- och handrörelser
Takt- och musikförståelse
Viss improvisation

Upplägg
Kursen genomförs i jämna par. Meddela vid anmälan din danspartner. Vid enskild anmälan ges köplats tills nästa enskilda anmälan inkommer.
Kursen hålls 1 gång i veckan, samma dag och tid. Varje tillfälle är 75 min.

Förkunskaper
Vi välkomnar dig som är nybörjare och vill komma igång från grunden.

Kursledare
Jag heter Viviana Rojas och kommer ursprungligen från Chile men bor nu i Karlstad och Sverige. Jag är en glad kvinna som brinner för dans och musik, det är min stora passion i livet! Jag tycker dans skapar en positiv och glad känsla för själen och kroppen. Som kursledare känns det jätteroligt och positivt att lära ut olika danstilar till deltagarna, jag märker på en gång att de känner sig glada, njuter av musiken, rytmen och uttrycker sig själva genom dansen. Det bästa med att vara kursledare är att se alla deltagarna njuta av dansen och ha kul tillsammans och när de når sina mål att klara av stegena och visa att de har lärt sig dansen, då känns det underbart!
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Vi reserverar oss för prisändringar.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
När kursen är klar så erbjuder vi fortsättningskurs nästföljande termin där tempot ökas och mer avancerade steg gås igenom.

Bra att veta
Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss! Denna kurs är godkänd enligt Skatteverkets kriterier för "motion och enklare friskvård". Vi tar emot Friskvårdskuponger samt Friskvårdschecken.
Ta gärna på dig skor med klack. Skönt kan vara att även ha med sig en vattenflaska.

Ort

Medborgarskolan Herrhagen

Vasagatan 6, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 450 kr

Summa: 1 450 kr

Utforska ett ämnesområde