Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Salsa Tjejer Lady Style Fortsättning

Ort
Karlstad
Startdatum
1 Sep 2019
Tid
17:15-18:30
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Viviana Rojas
Nummer
36277
Pris
1 350 kr

Om arrangemanget

Är du trött på att aldrig ha en partner för att kunna dansa salsa? Nu kan du som ensam tjej dansa salsa. Lär dig grundstegen, läckra sensuella snurrar och kombinationer. Du kommer att glittra dig genom kursen. Fram för Salsa Lady Style!

Innehåll
Grundsteg i salsa, de kvinnliga stegen
Kropp- och handrörelser
Takt- och musikförståelse
Viss improvisation

Upplägg
Kursen hålls 1 gång i veckan, samma dag och tid.

Förkunskaper
Du har lärt dig grundstegen och är redo att göra lättare koreografier.

Kursledare
Jag heter Viviana Rojas och kommer ursprungligen från Chile men bor nu i Karlstad. Jag är en glad kvinna som brinner för dans och musik, det är min stora passion i livet! Jag tycker dans skapar en positiv och glad känsla för själen och kroppen. Som kursledare känns det jätteroligt och positivt att lära ut olika danstilar till deltagarna, jag märker på en gång att de känner sig glada, njuter av musiken, rytmen och uttrycker sig själva genom dansen. Det bästa med att vara kursledare är att se alla deltagarna njuta av dansen och ha kul tillsammans och när de når sina mål att klara av stegen och visa att de har lärt sig dansen, då känns det underbart!
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
När kursen är klar så erbjuder vi fortsättningskurs nästföljande termin där tempot ökas och mer avancerade steg gås igenom.

Bra att veta
Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss! Denna kurs är godkänd enligt Skatteverkets kriterier för "motion och enklare friskvård". Vi tar emot Friskvårdskuponger samt Friskvårdschecken. Ta gärna på dig skor med klack. Skönt kan vara att även ha med sig en vattenflaska.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Karlstad Herrhagen

Vasagatan 8, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 350 kr

Summa: 1 350 kr

Utforska ett ämnesområde