Ort
Jönköping
Startdatum
22 Feb 2022
Tid
20:00-21:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Monica Bardoczi
Nummer
29857
Pris
1 400 kr

Om arrangemanget

Salsanamá Nybörjare / Fortsättning

INNEHÅLL OCH MÅL

I Salsanamá jobbar vi med improvisation av basstegen i salsan och hur vi kan använda detta inom socialdans. Vi analyserar musiken och dess olika sekvenser och hur vi kan använda stegen för att göra ett djupare intryck när vi dansar. En del av stegsekvenserna som vi går igenom kommer att likna koreografier utan att dom  egentligen är just detta, utan det är sättet vi utför stegsekvenserna på som kommer se koreografiskt ut. I denna kurs kommer vi att blanda stilar som kubansk salsa, LA, Sosa Style, Mambo, ON 1, On 2. 


FÖRKUNSKAPER
Alla över 18 år är välkomna.


Salsanamá är en kompletterings kurs för alla som dansar salsa.


KURSLEDARE
Monica Bardoczi
Monica har en enorm passion för dans och har haft det i hela sitt liv och då framför allt till salsan. Under tonåren har hon dansat jazzdans, modern dans och balett. Hon deltar årligen på en av Sveriges stora salsakongresser där internationellt erkända dansare undervisar och därifrån får hon sin inspiration till sin styling. Under våren 2020 har Monica genomgått en utbildning för Fernando Sosa via World mastery. 

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Bekväma och lediga kläder som går bra att dansa i. Vill man kunna snurra utan problem så rekommenderar vi skor med glidvänlig sula. EJ ute skor då det skadar dansgolvet.

Dusch och omklädningsrum finns.

Under sportlovet (vecka 7) samt påsklovet (vecka 15) är det ingen undervisning om inte kursledaren meddelar annat.

Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig information. Blir en lektion inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer.

Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Eventuell avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars debiteras du full avgift.

Välkommen!

 

Medborgarskolan följer aktivt utvecklingen gällande covid-19. Vi följer rekommendationer och direktiv från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Läs mer här : https://www.medborgarskolan.se/kampanjer-och-koncept/coronavirus-covid-19-medborgarskolans-rekommendationer/

Ort

Medborgarskolan Jönköping DANSSALAR

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 400 kr

Summa: 1 400 kr

Utforska ett ämnesområde