Ort
Malmö
Startdatum
24 Jul 2024
Tid
20:00-21:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Ewa Flycht
Nummer
69198
Pris
575 kr

Om arrangemanget

På denna kurs går vi igenom grunderna i flamencosång.

Du får prova att träna din naturliga röst för flamencosång. Vi övar enklare stilar och tränar även palmas (klapprytmik).

För vem
Du behöver inte ha några förkunskaper. Denna kurs är en öppen nivå som passar både dig som är nybörjare och dig som sjungit ett tag.

Kursledare
Ewa Flycht har arbetat som dans- och dramapedagog samt koreograf sedan 1982. Hon har deltagit i många kurser, workshop och föreställningar i flamencodans och sång. Hon håller även föredrag om flamencons historik, artister och stilar. Hon är en dynamisk ledare i flamenco och rytmiskdansträning på Medborgarskolan i Lund sedan många år tillbaka. Ewa menar att dansen medför glädje för både kropp och själ och passar alla åldersgrupper!

Bra att veta

Inga ytterskor i salen.

Exakt startdatum skickar vi ut tillsammans med kallelse och faktura. Vi har alltid uppdaterad information om exakt startdatum här på hemsidan. Eventuell rabatt måste du ange vid anmälan och visa upp eller skicka in eventuellt dokument.

Rabatt på sång, dans och teater

Gå två klasser inom dans och sång och få 300 kronors rabatt på den andra klassen.

Eller gå 3 klasser och få 500 kronors rabatt på din tredje klass.

Det går inte att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

Rabatt

Du som går kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör på https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Ort

Medborgarskolan - Värnhemstorget

Grangatan 2, Malmö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 575 kr

Summa: 575 kr

Relaterade artiklar

Musik

Rik på musik

Om man älskar musik så finns det få saker som kan berika ens liv på samma sätt som musiken. Känslan när man sätter den där tonen, ­lyssnar på den där låten elle...

6 november 2023
Läs vidare om "Rik på musik"

Utforska ämnesområde