En man spelar saxofon i en park
Kurs

Saxofon Enskild undervisning (intresseanmälan) kursstart löpande

Ort
Örebro
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Christopher Dolck
Nummer
76351
Pris
2 470 kr

Om arrangemanget

Jazz, pop eller dansband, oavsett genre har saxofonen en given plats. Kanske vill du ta upp ett tidigare intresse eller så är du nyfiken nybörjare, ta chansen att fortsätta utvecklas eller lära dig spela saxofon från grunden!

Innehåll
Du får lära känna instrumentet genom gehörsspel, improvisationsövningar och spel efter noter. På lektionerna varvar vi teknikövningar, melodispel och komp. Vi erbjuder också undervisning inför t ex antagningsprov till olika musikskolor

Upplägg

Enskild undervisning, 8 tillfällen X 30 minuter eller enligt överenskommelse. Undervisningen anpassas efter nivå, förkunskaper och intresse. Starttid och dag efter överenskommelse med ledaren/Medborgarskolan. Vid behov kan vi erbjuda distansundervisning.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Du behöver inte ha spelat saxofon förut, vi anpassar undervisningen efter önskemål

Kursledare
Christopher Dolck har studerat saxofon på högskolenivå under många år och har en kandidat i musikalisk gestaltning. Han är en inspirerande pedagog som rör sig över alla genrer allt från pop till klassisk musik.   Han har en bred erfarenhet av att undervisa både i grupp och enskilda elever, han har varit lärare på Medborgarskolan under många terminer och arbetar också på Kulturskolan i Gislaved

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Tag med egen saxofon. Berätta vid anmälan om vad du har för tidigare erfarenheter - spelar du något annat instrument, kan du noter, har du prövat saxofon tidigare. Både alt- och tenorsax går bra. Vi kan hjälpa till med råd om du behöver köpa en saxofon.

Viktig information om betalning

Anmälan är en intresseanmälan och vi kommer kontakta dig för förslag på tider.  Välj " Andra betalalternativ", så kommer du vidare och väljer "Medborgarskolan faktura". Då skapar vi fakturan manuellt först när du har fått en överenskommen tid. Efter överenskommen tid gäller ordinarie köpevillkor och avbokningsregler. Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala

Bra att veta
• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt.   Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.


Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Pris

Deltagaravgift: 2 470 kr

Summa: 2 470 kr

Utforska ämnesområde