Ort
Simrishamn
Startdatum
20 Sep 2023
Tid
09:30-12:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Jan Jönsson
Nummer
64300
Pris
895 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Datakurs - speciellt för seniorer!

Äntligen nystart!

Våra datakurser för seniorer är väldigt populära.

Vi jobbar efter ett unikt koncept, som ett antal duktiga seniorer själv varit med och utvecklat. Lagom arbetstempo, matnyttigt innehåll och kursmaterial, speciellt utvalda ledare, låg avgift och "egen datasal", har hjälpt till att göra dessa kurser till en stor succé. Du kan låna dator av oss eller ta med din egen, välj själv. Vi diskuterar data/IT och den digitala utvecklingen i samhället. Vi jobbar med våra smartphones/surfplattor också om det finns intresse för det.

 
Anmäl Dig här, eller ring för mer information 0411-19818.

Begränsat antal platser.

 

För vem?
Inga förkunskaper behövs. Vi arbetar med PC och Windows i första hand.

Anmälan
OBS! Ta del av köpevillkoren innan du anmäler dig. När kursen fått tillräckligt med anmälningar får du en kallelse med faktura via posten eller e-post. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.

  • Anmälan är bindande
  • Kursens startdatum är preliminärt.
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Ledare
Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Bra att veta
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs. Man kan dela upp betalningen på upp till tre månader, meddela i så fall detta vid din anmälan.

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Ort

Medborgarskolan (s)

Stenbocksgatan 3, Järnvägsstationen, Simrishamn

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 895 kr

Summa: 895 kr

Utforska ämnesområde