Ort
Halmstad
Startdatum
23 Mar 2024
Tid
11:00-12:00
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
41094
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Showdans är en blandning av många dansstilar och den går ut på att man ska göra en bra show för publiken. Man jobbar med självförtroende på scenen och det är en perfekt dansstil för dig som gillar att uppträda.

Innehåll
Vi gör steg och danskombinationer samt tränar för scenframträdande. Showdans kan dansas till allt från långsam soul till den senaste popmusiken. Barnen får lära sig att uttrycka känslor i form utav dans och dansen är ett perfekt sätt att lära känna sin kropp, hitta balans och viktigast utav allt att hitta och umgås med nya vänner.

Kursen omfattar 10 kurstillfällen (60min/kurstillfälle).

För vem
Kursen vänder sig till dig som är mellan 10-12 år. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Använd gärna mjuk och ledig klädsel. Medtag vattenflaska.

Bra att veta
Denna kurs ingår i Aktiv Ungdoms utbud, vilket gör att du automatiskt blir medlem i Aktiv Ungdom. Medlemsavgiften specificeras på första fakturan under medlemsåret och ingår i kursavgiften.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare och/eller kurslokal.

 

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Ort

Kulturhuset Najaden

Fiskaregatan 21, Halmstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde