Ort
Vänersborg
Startdatum
6 Sep 2024
Tid
17:00-18:00
Dagar
Fredagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Alice Freiholtz
Nummer
43797
Pris
1 325 kr

Om arrangemanget

Showdans är en blandning av många dansstilar och den går ut på att man ska göra en bra show för publiken. Man jobbar med självförtroende på scenen och det är en perfekt dansstil för dig som gillar att uppträda.

Innehåll
Vi gör steg och danskombinationer samt tränar för scenframträdande. Showdans kan dansas till allt från långsam soul till den senaste popmusiken.

Kursen omfattar 10 kurstillfällen (60 min/kurstillfälle).

För vem
Kursen vänder sig till dig som är mellan 7-9 år. Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Vi dansar på sportgolv. Använd gärna mjuk och ledig klädsel. Medtag vattenflaska.

Bra att veta
Denna kurs ingår i Aktiv Ungdoms utbud, vilket gör att du automatiskt blir medlem i Aktiv Ungdom. Medlemsavgiften specificeras på första fakturan under medlemsåret och ingår i kursavgiften.

Dusch och omklädningsrum finns.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare och/eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Ort

Fregatten

Industrigatan 10, Vänersborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 275 kr

Övrig avgift: 50 kr

Summa: 1 325 kr

Utforska ämnesområde