Ort
Hässleholm
Startdatum
10 Sep 2023
Tid
11:00-12:00
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
64374
Pris
895 kr

Om arrangemanget

Här dansar du till de senaste låtarna. Showdans är den dansform som ligger till grund för de flesta koreografier i musikaler, filmer och dansvideor.

Om kursen
Dansstilen förmedlar attityd, styrka och personlighet och är influerad av bl a Hiphop, RnB, disco, jazz, mambo och mycket mer.

Terminen avslutas med stor uppvisning för föräldrar och andra anhöriga i Osby den 30 nov.

För vem
Du behöver inga förkunskaper, bara ett glatt humör och lust att röra dig till musik.

Kursledaren
Elise Bengtsson.

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Kursen är förlagd på söndagar med uppehåll v.43. Dans som vanligt v.44. Bär bekväm klädsel och gymnastikskor och ta med vattenflaska. Har du missat kursstarten? Det gör inget, det går utmärkt att efteranmäla sig och endast betala för resterande gånger. 

- Kursen består av 10 lektioner á 60 min 
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Tekniska Skolan

Stobygatan 7, Hässleholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 895 kr

Summa: 895 kr

Utforska ämnesområde