Ort
Linköping
Startdatum
16 Feb 2024
Tid
17:30-20:30
Dagar
Fre-Sön
Antal tillfällen
3 st
Nummer
42786
Pris
900 kr

Om arrangemanget

Denna kurs arrangeras i samarbete med mgnART, och hålls i deras lokaler. Läs mer om mgnART på mgnart.se 

Innehåll

I den här kursen kommer du få använda både papiermache och lufttorkande lera för att skapa en miniatyrkopia av en fyrbent vän. Genom att rita upp djuren först och använda en armatur som passar skissen blir det mycket enkelt att lyckas. 

När din skulptur är färdig kan den monteras på en bas som passar i en hylla, på en vägg, eller på en lina så de kan hängas från taket. 

Och om så önskas kan du göra skräddarsydda kläder som lyfter fram deras personlighet. 

Upplägg

Kursen är på 3 tillfällen, en fredag till söndag.

Fredag 2024-02-16 klockan 17:30-20:30
Lördag 2024-02-17 klockan 13:00-16:00
Söndag 2024-02-18 klockan 13:00-16:00

Kursmaterial

Allt material ingår.

Kursledare

Riley Töörn är utbildad konstnär och pysselfantast från Colorado.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos mgnART och Akademibokhandeln samt 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Ort

MgnART

Ribstonvägen 2, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 900 kr

Summa: 900 kr

Utforska ämnesområde