Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Sommardansklass Bollywood/Bhangra ung/vux engångstillfälle

Ort
Jönköping
Startdatum
25 Jun 2020
Tid
18:00-19:30
Dag
Torsdag
Nummer
24298
Pris
120 kr

Om arrangemanget

BOLLYWOOD/BHANGRA ung/vux engångstillfälle

Lär dig den roliga och energifulla dansen som du brukar se i de indiska Bollywood-filmerna!

Denna engångsklass har ett eget tema som ledaren bestämmer inför varje gång. Vi jobbar med en Bhangrakombination som uppvärmning för att få igång kroppen. Därefter tränar vi isolationsövningar. Klassen avslutas med en koreografi till Bollywoodmusik , 5 tillfällen finns att välja på


UPPLÄGG
Engångstillfälle under vår/sommaren.  Anmäl på webben.  Du kan också betala med swisch och uppger då arrangemangsnummer 24298 och betalar 120 kr till 1234314464. OBS ! Skriv i noteringsfältet att du betalat med swisch. Lektionen är inomhus i danssal 3 på Medborgarskolan. Vid väldigt fint väder kan ledaren välja att ha undervisning utomhus.

Anmälan är bindande.

Ett tillfälle kostar 120 kr.

Vi har max antal 10 deltagare på denna klass för att kunna följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer.


FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper behövs - ett öppet sinne och dansglädje är allt man behöver.


KURSLEDARE

Eva Chatsigeorgiadou

Eva har dansat så länge hon kan minnas. Jazz, stepp, street, funk, orientalisk dans, zumba mm. De senaste åren har hon dansat mycket Bollywood för Annsi Simar. Eva är en av dansarna i Bollywoodgruppen "Joshile", en dansgrupp bestående av elever som är flitigt anlitade vid diverse uppvisningar runtom i kommunen.
Eva är även varit en väldigt uppskattad dansledare i Orientalisk dans s hos oss på Medborgarskolan.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Valfri klädsel som man känner sig bekväm att dansa i. Kläder efter väder då vi ibland ska vara utomhus mesta möjliga mån. Vid regn är vi inne i en danssal på Medborgarskolan.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns.
Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobil nummer!

Välkommen!

Ort

Medborgarskolan Jönköping

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 120 kr

Summa: 120 kr

Utforska ett ämnesområde