Ort
Örebro
Startdatum
28 Sep 2024
Tid
09:30-15:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Regina Wangerud
Nummer
80930
Pris
450 kr

Om arrangemanget

Välkommen på en roliga och inspirerande lördag där du stickar tillsammans med andra! Här finns den engagerade kursledaren Regina till hands och du får träffa andra deltagare med samma intresse att lära av och byta erfarenheter med! Vi bjuder på go´fika under dagen!

Innehåll
Här kommer vi att ha en härlig dag med flödande kreativitet i form av stickning!
Är du nybörjare och vill få hjälp att komma igång, eller är du redan erfaren inom ämnet och vill sticka tillsammans med andra? Du väljer fritt vad du vill göra och har en tillgänglig kursledare som kan vägleda dig i skapandet. Du får tips och råd om vilket garn och stickor som passar till just din stickning eller hur du skall göra för att uppnå ett önskat resultat. Denna dag passar dig som vill arbeta med dina händer och som uppskattar känslan av att tillverka något bestående. 

Det bjuds på gott fika under dagen, de som önskar är välkomna att följa med på en trevlig lunch för hela  stickningsgänget, Medborgarskolan ser till att förboka bord på en närliggande restaurang (lunchen sker till självkostnadspris)
- Ange i Anmälan om  du vill följa med på lunchen, så vi vet antal platser att boka
 (självklart får du ta en bensträckare och lunch på egen hand om du önskar)

Upplägg
Vi ses kl. 09:45-15:15,  lördag 28 september ( lunch 1 timme) 

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs, både nya och erfarna deltagare är välkomna. Vi lär oss på individuell nivå och ses för att utbyta erfarenheter och ha en rolig dag tillsammans i stickningens tecken, kursledaren finns tillhands.

Kursledare
Regina Wangerud är lärare i grunden och brinner för hantverket stickning, hon är väldigt engagerad och omtänksam och kreativ som kursledare. 
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Material medtages av deltagaren. Rundsticka, garn och ev. mönster du vill sticka. 

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan erbjuder även ett stort utbud inom andra hantverkskurser - www.medborgarskolan.se eller kontakta oss så försöker vi hjälpa dig att hitta något som passar.

Bra att veta
Medtag eget material
Fika och kaffe / te ingår i priset, lunchen sker till självkostnadspris. 
Micro finns i lokalen för de som föredrar medhavd lunch. Parkering?  Bästa tillgängliga parkeringen är i P-hus Conventum, byggnaden bredvid våra lokaler. 

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Örebro Fab.

Fabriksgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 450 kr

Summa: 450 kr

Relaterade artiklar

Konst och hantverk

Stickning är avkoppling

Årets julklapp 2022 blev det hemstickade plagget men trenden att sticka tog ordentlig fart redan vid pandemins början enligt Camilla. Behovet av att skapa med h...

20 december 2022
Läs vidare om "Stickning är avkoppling"

Utforska ämnesområde