Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Breakdanceföreställning på scen
Kurs

Streetdance 13 år och uppåt med Josefine

Ort
Vetlanda
Startdatum
23 Feb 2021
Tid
20:00-21:00
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
14 st
Ledare
Josefine Sandberg
Nummer
26030
Pris
1 040 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Välkomna att gå en kurs i Streetdance på Medborgarskolan i Vetlanda!

En streetdancekurs innehåller rytmik, musiktolkning, rörelseglädje med dansteknik och koreografi.

Musiken på en kurs i streetdance är hip hop, funk ,rythm´n blues, RNB och populär dagsmusik. Streetdance är ingen renodlad stil utan utvecklas ständigt och varje lärare har sin egna personliga stil. Streetdance är en teknisk men mycket rytmisk dans, med tydliga hårda rörelser och snabba takter.

KURSINNEHÅLL Kursen innehåller många olika dansövningar som-rytmik, takt, rörelse, kropp och rumsuppfattning. Vi har som mål att lära oss en koreografi som är färdig i slutet av terminen och som koreograferas av kursledaren.

KURSLEDARE  Josefine Sandberg läs mer om henne här:https://www.instagram.com/p/Bi8ljw6jwvJ/?taken-by=medborgarskolan_vetlanda

KURSMATERIAL -Du dansar i bekväma kläder du trivs i. -Vi rekommenderar att du dansar i inneskor. -Ta gärna med dig vattenflaska till Dansklassen.

BRA ATT VETA Danslektionerna hålls i Medborgarskolans danslokal på Kyrkogatan 20 i Vetlanda. Kom ombytt till danslektionen för dusch och omklädningsrum finns tyvärr inte.

När dansklassen är startklar skickas kallelse och faktura ut till uppgiven adress. Se till att vid anmälan alltid uppge mail och mobilnummer så vi kan få ut viktig information till dig om så skulle behövas. Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället.

Medborgarskolan Vetlanda Dansverksamhets huvudmål är att få våra deltagare att må bra med rörelse och dans till dagens musik. Hos oss blir ditt intresse till kunskap. Att dansa kan vara ett bra sätt att lära känna sin egen kropp, men även en fantastisk fysisk motionsform.

 

ANPASSNINGAR EFTER CORONAPANDEMIN Utefter rådande läge har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser och placerar grupper i stora salar så deltagare kan hålla avstånd till varandra. Vi försöker att minska smittspridning genom att bland annat desinficera tagytor i våra lokaler. Vi ber också deltagare att inte i onödan vistas väntande i våra lokaler så att vi minimerar samlingar. Vi ber dig att följa myndigheternas rekommendationer kring t ex handtvätt; tvätta gärna händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning. 

I det fall som myndigheterna skulle begränsa möjligheten till att hålla vanlig klassrumsundervisning kommer kursen att hållas på distans via en mötesplattform, alternativt får du en rekommendation på annan möjlighet att följa samma kurs. Du får all info du behöver inför distansundervisning i förekommande fall.

 

 

Ort

Medborgarskolan Vetlanda

Kyrkogatan 20, Vetlanda

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 040 kr

Summa: 1 040 kr

Utforska ett ämnesområde