Breakdanceföreställning på scen
Kurs

Streetdance från 8 år och uppåt

Ort
Osby
Startdatum
13 Feb 2022
Tid
10:00-10:45
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
56475
Pris
695 kr

Om arrangemanget

Vill du dansa som de hetaste artisterna på Youtube? Här får du lära dig att dansa till en häftig blandning av funk, hiphop och annan tuff musik. Kille eller tjej? Spelar ingen roll!

Om kursen
Det finns många olika namn på gatudanserna från USA, break, hip-hop, popping, locking är några av stilarna. Här utvecklar vi en positiv kroppsuppfattning och rörelseglädje. Du får bekanta dig med olika dansstilar och lära dig olika koreografier. Kom och få en skön Street-känsla i kroppen.

Kursledaren
Tiffany Dizdar har under de senaste 3 åren dansat ungefär 10 timmar i veckan i Malmö där hon tränar i ett antal stilar från balett till hiphop. Sommaren 2019 var hon på ett dansläger i London för att lära sig mer av internationellt erkända koreografer som Brian Friedman och Natalie Bebko. Sommaren 2020 var Tiffany även på intensivläger i Köpenhamn där hon tränade i heels samt kommersiell hiphop. Att koreografera är en kreativ frihet likt inget annan, och att kunna dela med sig av det hon har lärt sig hittills är något hon ser fram emot.

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

För vem
Du behöver inga förkunskaper, bara ett glatt humör och lust att röra dig till musik.

Bra att veta
Kursen är förlagd på söndagar med uppehåll v.8 + v.15. Uppvisning 5/5 på Borgen.
Vi dansar i lediga kläder, ha även med en vattenflaska. Missade du kursstarten? Då kan du anmäla dig och betala för resterande gånger!

- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Medborgarskolan Osby

Industrigatan 10 (fd. Källan ), Osby

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 695 kr

Summa: 695 kr

Utforska ett ämnesområde