Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Dansgrupp står och tittar rakt fram
Kurs

StreetJazz 14 år och uppåt med Josefine

Ort
Vetlanda
Startdatum
22 Feb 2021
Tid
19:30-20:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
14 st
Ledare
Josefine Sandberg
Nummer
26129
Pris
1 040 kr

Om arrangemanget

INNEHÅLL OCH MÅL

StreetJazz är en lite ''finare'' Streetdance, man brukar beskriva streetdancen som lite ¨tuffare¨dansstil, men här just blir den lite mjukare och showigare. Fokus på utstrålning och att ha kul. Kursen omfattar även olika dansövningar som rytmik, takt, rörelse, kropp och rumsuppfattning. Till mål att jobba fram en färdig Koreografi.

Medborgarskolan Vetlanda Dansverksamhets huvudmål är att få våra deltagare att må bra med rörelse och dans till dagens musik. Hos oss blir ditt intresse till kunskap. Att dansa kan vara ett bra sätt att lära känna sin egen kropp, men även en fantastisk fysisk motionsform.

KURSLEDARE 
Josefine Sandberg läs mer om henne här:https://www.instagram.com/p/Bi8ljw6jwvJ/?taken-by=medborgarskolan_vetlanda

KURSMATERIAL
Vi dansar i bekväma danskläder som man trivs bäst i, danstrikåer/ tights och t-shirt/mjukisbyxor och linne för att nämna några exempel. Dansa gärna i skor/ nätt danssko eller barfota/strumplästen. Ta gärna med vattenflaska till Dansklassen.

 

 

ANPASSNINGAR EFTER CORONAPANDEMIN Utefter rådande läge har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser och placerar grupper i stora salar så deltagare kan hålla avstånd till varandra. Vi försöker att minska smittspridning genom att bland annat desinficera tagytor i våra lokaler. Vi ber också deltagare att inte i onödan vistas väntande i våra lokaler så att vi minimerar samlingar. Vi ber dig att följa myndigheternas rekommendationer kring t ex handtvätt; tvätta gärna händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning. 

I det fall som myndigheterna skulle begränsa möjligheten till att hålla vanlig klassrumsundervisning kommer kursen att hållas på distans via en mötesplattform, alternativt får du en rekommendation på annan möjlighet att följa samma kurs. Du får all info du behöver inför distansundervisning i förekommande fall.

Ort

Medborgarskolan Vetlanda

Kyrkogatan 20, Vetlanda

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 040 kr

Summa: 1 040 kr

Utforska ett ämnesområde