Ort
Limhamn
Startdatum
10 Sep 2023
Tid
14:30-16:00
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
15 st
Nummer
65505
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Studiecirkel för dig som är ung och älskar att skapa.

OBS! Sen anmälan går att göra.

Välkommen till Studio fris grupp som träffas varannan söndag för att måla, skulptera och skapa. Ledare Federico guidar, inspirerar och lär ut spännande tekniker. 

Pris: Gratis, anmälan krävs
Ålder:
Från 6 år
Plats: Medborgarskolan, Folkets hus, Linnégatan 61, Limhamn, andra våningen
Omfattning: varannan söndag (udda veckor) 14:30 - 16:00

Om studio fri
Studio fri riktar sig till barn och unga som har en funktionsnedsättning, trivs bra i mindre grupper och kan behöva extra stöd. Projektet drivs av Medborgarskolan i samarbete med Föreningen funkisfamiljer. 

Tillgänglighet
Lokalen är tillgänglig med rullstol, men man behöver säga till i förväg, för att kunna låna en tagg för ytterdörren. Kontakta rosi.hageberg@medborgarskolan 
I salen finns ett höj- och sänkbart bord.   
 
Behövs det något speciellt för du ska kunna delta? Skicka till oss förslag på aktiviteter, redskap eller andra anpassningar som gör det lättare för dig att vara med: rosi.hageberg@medborgarskolan.se

Om ledaren
Mitt namn är Federico och jag kommer att vara ledare för Studio Fri. Jag är konstnär och bildlärare. 
Om jag skulle stå inför en situation där jag fick bara använda ett enda ord för att förklara mitt yrkesval och arbetslivserfarenhet, utan minsta tvekan skulle jag svara PASSION. För det är precis detta passionen som har varit drivkraften i allt jag gjort, vare sig det är att undervisa eller att skapa den egna konsten. 

Kreativitet är något som alla människor har och kan utveckla, därför älskar jag att lära ut detta. Jag älskar att se mina elever utvecklas och njuta av att skapa. Av denna anledning har jag antagit utmaningen och ser fram emot en härlig tid tillsammans med mycket skapande och glädje. 
  
#studiofri

Ort

Medborgarskolan - Limhamns Folkets hus

Linnégatan 61, Limhamn

Visa på karta

Utforska ämnesområde