En grupp elever på danslektion
Kurs

Summer danceweek - Showjazz fortsättning

Ort
Örebro
Startdatum
19 Jun 2023
Tid
17:15-18:45
Dag
Måndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Frida Odenå
Nummer
68178
Pris
195 kr

Om arrangemanget

Häng med oss under vår summer danceweek!! Det här blir en härlig energifylld dansklass i showjazz tillsammans med Frida Odenå där vi lägger fokus på koreografi.

Showdans handlar om stil, presentation och sceniskt framförande och spelar en framträdande roll i bl a musikaler och scenshower. Grunden är jazztekniken och du tränar även koordination, kondition och styrka. Musiken varierar allt från musikal till soul och hip hop.

Upplägg
Detta är ett engångstillfälle!

Förkunskaper
Kursen är anpassad för dig som har ca 2 terminers erfarenhet av ex jazz, modernt eller balett.

Kursledare
Frida Odenå är utbildad på Balettakademiens 3-åriga dansarutbildning i Stockholm. Tidigare har hon frilansat som dansare och koreograf och startade dansgruppen VisiondanceEntertainment som gjorde shower i bl a Hong Kong, Paris och Qatar tillsammans med fotbollsfreestylaren Victor Rubilar samt varit dansare i julgalan O´helga natt under några år. Hon vidareutbildade sig på VAL, kompletterande lärarutbildning, i Karlstad och är nu legitimerad danslärare. Frida har sin tjänst som danslärare på Karolinska gymnasiet Estet dans samt på Virginska, Idrottsgymnasiet i Örebro.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.


Bra att veta
Klädsel: Bekväma träningskläder och gympaskor. Kursen genomförs på Marie Kühlers showdansskola Entré, Fredsgatan 14. Omklädningsrum med duschmöjligheter finns.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Ort

Showdansskolan Entré

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 195 kr

Summa: 195 kr

Utforska ämnesområde