Ort
Malmö
Startdatum
4 Maj 2024
Tid
15:00-18:00
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
2 st
Nummer
68082
Pris
1 200 kr

Om arrangemanget

Vi gör mönster utifrån ditt favoritplagg och kopierar detta utan att behöva plocka isär det. Därefter kan du själv sy en ny variant av ditt älsklingsplagg.

Innehåll

Mönster på nytt sätt.
Vid första kurstillfället visar kursledaren kopieringsmetoden och därefter provar du som deltagare på tekniken själv. Vid andra kurstillfället går ledaren tillsammans med gruppen igenom och reflekterar över hur det fungerat.

Upplägg

Kursen går en gång/vecka i två veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 4x45 minuter per kurstillfälle.   

För vem

För dig med intresse för kläder, sömnad och mönster.

Kursledare

Ulrika Dahlström-Franke, skräddarmästare med egen ateljé i Malmö där hon syr på beställning till privatkunder, teatern och företag. www.dahlstrom-franke.se”.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till individuell utveckling.

Kursmaterial

Kostnad för material ingår inte i kursavgiften.

Bra att veta 

  • Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Ta del av våra allmänna villkor här.
  • Har du speciella behov så kontakta oss så ska vi försöka lösa dessa så smidigt som möjligt.

Rabatter och förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. http://www.medborgarskolan.se/formaner/

Om folkbildning

Folkbildning är en utbildningsform som är fri, frivillig och tillgänglig för alla. Folkbildning innebär att kurser och studiecirklar anpassas efter deltagarna och att deltagarna har ett stort demokratiskt inflytande över utbildningens utformning.  

Ort

Tillskärarakademin Malmö

Norra Vallgatan 18 Ingång D, Malmö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 200 kr

Summa: 1 200 kr

Utforska ämnesområde