Ort
Stockholm
Startdatum
25 Sep 2024
Tid
18:00-20:30
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Paula Ternström
Nummer
55669
Pris
2 200 kr

Om arrangemanget

För dig som klarar att hålla ett kortare framförande, men känner dig spänd och vet att du kan mer.

Innehåll och upplägg

I praktiska övningar utvecklar du din talarförmåga och arbetar med den osäkerhet som du kan känna för att tala inför grupp. Vi fokuserar på avspänning, andning, röst, kroppsspråk och talarstil. Vid varje kurstillfälle får du möjlighet att pröva och träna enkla tal och presentationer efter givna ramar. Du får inblick i hur du kan påverka dig själv och din omgivning på ett personligt, sakligt och engagerat sätt.

Förkunskaper

Du behöver inte ha några förkunskaper, nivån anpassas efter deltagarna. Din utveckling är individuell och bygger på dina erfarenheter och din personlighet.

Kursledare

Paula Ternström har lång erfarenhet som kursledare och kommunikatör. Hon har sin utbildning inom retorik bland annat från Stockholms universitet och IHR, men är också utbildad i marknadskommunikation, pedagogik och socialantropologi. Kombinationen med hennes erfarenheter som skådespelare har försett henne med verktyg som gjort henne till en eftertraktad pedagog inom retorik och kommunikation.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial

Du behöver inte köpa någon kursbok, det material vi använder får du av din kursledare.

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus.se och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 200 kr

Summa: 2 200 kr

Utforska ämnesområde