Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Teaterkurs för barn 10-13 år

Ort
Linköping
Startdatum
23 Sep 2019
Tid
18:45-20:15
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
17173
Pris
995 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Varmt välkomna in i teaterns värld! I den här kursen i teater för barn ca 10-13 år kommer vi att tillsammans upptäcka vad det innebär att spela teater. Vi kommer att spela improviserad teater och tillsammans utveckla fantasin och kreativiteten. Teater blir till i mötet med andra, därför kommer vi lägga stort fokus vid att skapa en trygg grupp där alla får ta plats och bli sedda.

INNEHÅLL
I grupp tränar vi bland annat teater, scenframträdande, kroppsspråk och ansiktsuttryck.. Kursen innehåller bland annat moment inom:
Improvisation
Samarbete
Gestaltning
Att lyssna på varandra och att våga ta initiativ är ledord som kommer löpa genom hela kursen.
Vi sätter, om vi har lust, upp en liten enklare föreställning till sista tillfället på kursen.

UPPLÄGG
10 sammankomster, en kväll i veckan samma dag och tid, 90 minuter varje tillfälle. Ingen kurs under lovt eller röda helgdagar.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Amandus Bjärgvide
Hej! Mina tidigare erfarenheter av teater är att jag har deltagit i teaterkurser och teaterevent från det att jag var liten samt att jag har gått teaterkursen inom scenisk gestaltning på Björkö fria gymnasium. Utöver teater har jag varit scoutledare i flera år. Välkommen till teatergruppen!

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

ANMÄLAN OCH KALLELSE
Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Som deltagare under 18 år måste målsman stå som annan betalare vid anmälan.
Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen.
Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Kallelse kommer cirka en vecka innan kursstart, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften som ska betalas inom 30 dagar. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan. Det går även bra att göra en direktbetalning vid anmälan.

Skulle någon kurssammankomst mot förmodan bli inställd (t ex pga ledares sjukdom) kommer vi förlänga kursen med samma antal tillfällen.

BRA ATT VETA
Kläder: Rörliga och oömma

Våra barn och ungdomskurser sker i samarbete med Aktiv ungdom. En medlemsavgift på 50 kr ingår i deltagaravgiften. Du blir automatiskt medlem i föreningen Aktiv Ungdom när du går en kurs på Medborgarskolan.

Vi har bokrabatter för våra kursdeltagare: 6% på bokus.com och 10% på Akademibokhandeln. Mer info om hur du tar del av rabatterna finns på vår webbsida.

Du vet väl om att vi säljer presentkort på kurser? Hör av dig till oss på linkoping@medborgarskolan.se eller 075-241 68 30.

Välkommen till en av Medborgarskolans alla kurser och föreläsningar.

Ort

Linköping Medborgarskolan

Collegium, Teknikringen 7, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Utforska ett ämnesområde