Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Teaterkurs för vuxna fortsättning

Ort
Linköping
Startdatum
18 Sep 2019
Tid
18:45-21:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Thomas Häggström
Nummer
17202
Pris
1 495 kr

Om arrangemanget

Utveckla din analytiska förmåga och skapa en karaktär att fördjupa sceniskt. En kurs för dig som utvecklat dig tidigare inom teater och vill pröva på att arbeta för ett publikt möte. Du arbetar med gruppövningar, individuella övningar och tillsammans hittar vi en rolig form för att uppträda tillsammans. Under kursen vågar du ta steget och utmanar dig själv samt har roligt i en trygg grupp.

INNEHÅLL
Vi arbetar med teaterlekar, teaterövningar, improvisationer och karaktärsarbete.

UPPLÄGG
Vi träffas vid 10 kurstillfällen, en kväll i veckan. Uppehåll eventuella röda helgdagar.

FÖRKUNSKAPSKRAV
En kurs för dig som har studerat teater tidigare och vill fördjupa dig.

KURSLEDARE
Thomas Häggström arbetar främst i Linköpings fria teatergrupp Imba som har turnerat med sin föreställningar och workshops runt hela Sverige och internationellt.

Thomas kommer från Sundsvall där han började som teaterledare på Kvartersteatern vid 15 års ålder, och har hållit kurser sedan dess i teater, dans, eldkonst, stage fight mm.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

ANMÄLAN OCH KALLELSE
Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Som deltagare under 18 år måste målsman stå som annan betalare vid anmälan.

Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen.

Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Kallelse kommer cirka en vecka innan kursstart, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften som ska betalas inom 30 dagar. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan. Det går även bra att göra en direktbetalning vid anmälan.

BRA ATT VETA
Skulle någon kurssammankomst mot förmodan bli inställd (t ex pga ledares sjukdom) kommer vi förlänga kursen med samma antal tillfällen.

Du vet väl om att vi säljer presentkort på kurser? Hör av dig till oss på linkoping@medborgarskolan.se eller 075-241 68 30.

Välkommen till en av Medborgarskolans alla kurser och föreläsningar!

 

Pris

Deltagaravgift: 1 495 kr

Summa: 1 495 kr

Utforska ett ämnesområde