Ort
Helsingborg
Startdatum
28 Aug 2024
Tid
18:00-20:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
3 st
Nummer
67019
Pris
1 395 kr

Om arrangemanget

Citrongräs, kokosmjölk, sweet chili, koriander, vitlök och het basilika - känner du dofterna? Det thailändska köket är här! Lär dig laga thailändsk mat och bjud in den till din egen vardag.

Thailand i våra hjärtan. De underbara dofterna, de fantastiska smakerna och kryddblandningarna som gör livet till en fest. En matlagningskurs kurs för alla som älskar thailändsk mat och vill lära sig att laga den själv. Vi lär känna några av det thailändska kökets typiska råvaror, såser och kryddor, och övar upp förmågan att tillreda dem. 


Om kursen
Matlagningsgrupperna är små, max 7 deltagare. Meny för kvällen presenteras av ledaren, därefter tillreder vi och avnjuter rätterna tillsammans. Alla kursdeltagare deltar praktiskt i allt arbete kring måltiden.

För vem

Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Erina Einarsson. Erina
har varit bosatt i Sverige över 20 år och hennes stora passion är matlagning. Hon har erfarenhet av att lära ut matlagning och har tidigare drivit matvagn och Thairestaurang i Ödåkra samt varit kökschef på en Thairestaurang i Rydebäck. Erina har även cateringverksamhet med dukning, servering och festarrangemang.

Våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem, där alla kursledare kontinuerligt erbjuds möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling.

Kursmaterial
Kostnaden för matvaror är inräknade i deltagaravgiften dvs. inga ytterligare kostnader tillkommer. Recept för kvällens meny får du med dig hem.

Bra att veta
1 studietimme = 45 minuter
Ange ev. matintolerans eller -allergi i samband med anmälan. I någon mån kan alternativ erbjudas, dock ej fullt ut individanpassad meny.

Vi kan inte garantera plats förrän vi vet att kursen verkligen kan starta. Invänta din kallelse som kommer med posten!
Ev. rabatt anges vid anmälan, intyg krävs.

Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss.

Rabatt

Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar rabatten: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Ort

Medborgarskolan

Gasverksgatan 17, Helsingborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 395 kr

Summa: 1 395 kr

Utforska ämnesområde