Ort
Örebro
Startdatum
19 Okt 2024
Tid
10:00-13:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Bussaba Kaewtipayanate
Nummer
80131
Pris
950 kr

Om arrangemanget

Lär dig laga ångkokta knyten med färska råvaror. Klassisk utsökt asiatisk småplockmat som passar bra både till förrätt och mellanmål. Överraska vänner och familj med dina kunskaper!

Innehåll

Under kursen kommer du att lära dig att skapa en smakrik räksmetsfyllning från grunden. Bussaba visar dig hur du hanterar degen och viker den till tre olika eleganta och traditionella former. Med Bussabas vägledning blir du en mästare på att forma dessa små läckerheter, som inte bara ser fantastiska ut utan också smakar himmelskt.

Upplägg
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Vi avsmakar förstås. Alla hjälper till att duka av och diska. Alla får recept att följa steg för steg.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
Matkostnad och recept ingår i kurspriset.

Kursledare
Bussaba Kaewtipayanate kom till Sverige 2010 och arbetar som kursledare på Medborgarskolan. Hennes familj äger en restaurang och hon är utbildad kock. Bussaba gör alla recept själv från grunden och det är viktigt med goda, färska råvaror samt näringsrik mat.  Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Vidareutveckling
Bussaba har andra kurser hos oss inom matlagning. Vi har ett stort utbud av matlagningskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss för mer information.

Bra att veta
Dagen avslutas med en gemensam måltid. Ta med något att bära hem lite smakprov i. Meddela allergier i meddelandefältet vid anmälan.

Delbetala kostnadsfritt. Ange i meddelanderutan.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Ort

Medborgarskolan Örebro Fab.

Fabriksgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 950 kr

Summa: 950 kr

Utforska ämnesområde